Diensten en pakketten

Zakelijke pakketten   Particuliere pakketten

1Administratie

Ons Financieel Dashboard is in de afgelopen jaren samen met onze klanten ontwikkeld. Deze klanten werken in verschillende branches. Hierdoor is een boekhouding tot stand gekomen dat doet wat u als ondernemer nodig heeft. Inzicht in de winst- en verliesrekening en de balans kunnen op ieder moment worden geleverd. Aangezien het Financieel Dashboard is opgebouwd uit verschillende modules, neemt u nooit meer af dan nodig is. Omgekeerd kunnen wij  op maat gemaakte modules ontwikkelen en aan uw dashboard toevoegen.

Klik hier voor ons Financieel Dashboard

5Loonadministratie

Wij hebben een Personeelsdashboard ontwikkeld samen met onze klanten. Deze vorm van co-creatie heeft geleid tot een gemakkelijk systeem dat vanwege de modulaire opbouw enkel de personeelsoverzichten biedt die u als ondernemer nodig heeft. Desgewenst kunnen wij speciaal voor u extra functionaliteiten ontwikkelen en koppelen. De overzichten zijn duidelijk en gemakkelijk af te lezen. Zowel per periode (week of maand) als per werknemer. Eveneens biedt het systeem een totaaloverzicht van de huidige urenstaat per werknemer. Op basis hiervan kan eenvoudig de salarisadministratie door uzelf of door ons worden bijgehouden.

Klik hier voor ons Personeelsdashboard

3Financieel advies

Op basis van uw administratie, of ontstaan vanuit een specifiek vraagstuk, bieden wij u graag goed financieel advies. Of het nou gaat om uw kantoor aan huis, auto van de zaak, of de marktconformiteit van uw salariskosten, wij helpen u verder. Hierbij houden we altijd rekening met u en uw zaak. Ons advies moet namelijk wel in lijn zijn met uw specifieke financiële positie.

2Belastingaangifte

Of wij nu wel of niet uw administratie doen, wij doen ook graag uw belastingaangiftes. De omzetbelasting en inkomstenbelasting kennen voor ons geen geheimen; wat u mooie voordelen kan opleveren. Het inbrengen van eigen middelen, het terecht opvoeren van kosten, en reserveren van de voorbelasting, zijn hier voorbeelden van.

3Belasting- en pensioenadvies

Vanwege de grote verscheidenheid aan vraagstukken die onze klanten ons voorleggen, hebben wij een vergaande kennis van belastingen en pensioenen. Wij geven u graag een onafhankelijk advies uitgaande van uw persoonlijke situatie. Iedere situatie is uniek en vraagt daarom een specifieke aanpak. Waar staat u nu en waar wilt u heen? Wij denken met u mee. Hierbij kijken wij verder dan standaard oplossingen of bestaande financiële producten.

Onze zakelijke pakketten

Zakelijke pakketten (excl. BTW)

Aangiften Inkomsten Belasting (IB)
Aangiften Vennootschapsbelasting (VPB)
Aangiften Omzetbelasting (OB)
Samenstelling Jaarrekening
Bespreking Jaarrekening
Publicatie KvK
Mogelijkheid tot stellen vragen per email
Monitoring van uw administratie
Vragen per telefoon
Financiële rapportages
Inboeken administratie
Per maand * (geen rechtspersoon):

€ 49,-

€ 79,-

€ 99,-

Per maand * (rechtspersoon):

€ 149,-

€ 179,-

€ 199,-

Optioneel

Salarisadministratie & Informatie CAO **
Opmaken facturen **
Financiële prognoses & vergelijking branche **
Opmaken contracten **

* Vanaf prijs

** Prijs op aanvraag

Onze particuliere pakketten

Particuliere pakketten (incl. BTW)

IB-aangifte particulier (geen fiscaal partner) *€ 65,-
IB-aangifte particulier (wel fiscaal partner) *€ 75,-
IB-aangifte particulier (incl. IB-aangifte van fiscale partner) *€ 110,-
PGB-administratie *€ 35,- per uur

* Vanaf prijs

 

© Copyright Krosse Advies Groep || Design: Stuurlui Online Marketing