Wat is het KAPD?

Samen met onze klanten hebben wij een Personeelsdashboard ontwikkeld. Deze vorm van co-creatie heeft geleid tot een gemakkelijk systeem dat vanwege de modulaire opbouw enkel de personeelsoverzichten biedt die u als ondernemer nodig heeft. Desgewenst kunnen wij speciaal voor u extra functionaliteiten ontwikkelen en koppelen.

De overzichten zijn duidelijk en gemakkelijk af te lezen. Zowel per periode (week of maand) als per werknemer. Eveneens biedt het systeem een totaaloverzicht van de huidige urenstaat per werknemer. Op basis hiervan kan eenvoudig de salarisadministratie door uzelf of door ons worden bijgehouden.

Wij zorgen ervoor dat het Personeelsdashboard up-to-date blijft. Wij houden de controle op de juiste toepassing en de correctheid. Ook kunnen wij de definitieve maandelijkse salarisoverzichten maken om er zeker van te zijn dat alles klopt.

Onderdelen KAPD

Personeelskaarten
Verlof-, verzuim-, en vakantie uren registratie
Toeslagen- en onregelmatige uren
Overzicht gerealiseerde, min- en max-uren
Totaal overzicht per werknemer
Totaal jaaroverzicht

 

Modulair en kosten besparend

Het Personeelsdashboard is modulair opgebouwd en kan daarom eenvoudig worden uitgebreid. Bijvoorbeeld het bijhouden van onregelmatigheidstoeslagen dan wel een projectenadministratie kunnen  moeiteloos worden toegevoegd. Omdat alle modules onderdeel zijn van het systeem zijn ze onderling gekoppeld.

Vanwege de eenvoud van het Personeelsdashboard kunt u als ondernemer weer (grotendeels) zelf uw personeelsadministratie doen. U bespaart daardoor kosten. De modules zijn zo simpel en transparant opgezet zodat u weer inzicht krijgt in de personeelsinzet van uw personeel.

KAPD: “Personeelsadministratie zonder poespas”

Ontwikkeld voor en door MKB’ers
Eén fundament; op maat gemaakt
Alles over uw personeel bij de hand
Bepaal zelf wat u uitbesteedt
Altijd door ons gecontroleerd

© Copyright Krosse Advies Groep || Design: Stuurlui Online Marketing