Over ons

Sturen op cijfers

Een administratie die op orde is, geeft rust en overzicht. Een goede administratie houdt in een duidelijke weergave van de financiële stromen binnen jouw bedrijf. Dat is noodzakelijk voor de belastingaangifte, de jaarrekening en de financiële rapportages. Daarnaast valt zonder juiste cijfers niet te sturen op resultaat. De administratie is één van de meest fundamentele onderdelen van de bedrijfsvoering en toch loopt lang niet iedere ondernemer hier warm voor. Als ondernemer wil je wel de administratie op orde hebben maar andere zaken zijn toch net even belangrijker in jouw ogen.

Financieel dashboard

Wij werken niet met een statisch boekhoudprogramma maar met zelfgebouwde modellen en programma’s. Dit stelt ons in staat om voor onze klanten een volledig op maat gemaakt financieel dashboard te creëren. Een dashboard dat iedereen begrijpt. Wij vinden namelijk dat onze klant niet hoeft te kunnen administreren maar wel moet begrijpen wat wij doen.

Kennisdeling

Onze analyses worden altijd in een overleg met de klant samen besproken. Kennisdeling staat bij ons voorop. Door middel van een klantgerichte rapportage, vertalen wij de kwartaal- of jaarcijfers in concrete inzichten. Aan onze financiële rapportage voegen wij tevens een branche specifieke benchmark toe. Deze totaalanalyse leidt tot nog betere inzichten.

Krosse Advies Groep

Omdat Krosse Administratie deel uitmaakt van de Krosse Advies Groep, denken wij ook graag mee over concrete actiepunten. Naast onze administratieve-, financiële en fiscale dienstverlening, helpen wij ondernemers op strategisch niveau en met organisatorische vraagstukken. Tevens kunnen wij u voorzien van marketing-, en communicatieadvies. Als laatste verzorgen wij ook de salarisadministratie en bieden wij oplossingen voor uiteenlopende personeelszaken.

Investeer!

Kortom, investeer in een goede administratie. Dat levert geld op, of bespaart kosten. Ook voor de ‘allerkleinste’ ondernemers kan het lonen om de administratie uit te besteden. Dit geldt alleen al voor de extra vrije tijd die je ‘koopt’. Neem contact met ons op en ontdek wat jouw voordeel kan zijn!

Bekijk onze diensten en pakketten

Bekijk de website van de Krosse Advies Groep

© Copyright Krosse Advies Groep || Design: Stuurlui Online Marketing